sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Viikonloppu ja arkinen postaus

Vähiin käy viikonlopun tunnit ja onhan täällä ehtint jo kaikkia pientä puuhatakkin. Eli kuten perjantaina kaljoille, tuntui muuten oudolle, kun baarissa sai polttaa. Nytkin farkut taitaa tuoksua aavistuksen tupakalle, siis parin päivän jälkeen. No baarien välillä oli käsittämätön kiertopolku, toisin toisen niistä onnistuin löytämään päivän kävelylenkillä.

Kylpyhuonekkin on täynnä pyykkiä, saihan sitä ripoteltua minne sattuu kuivumaan, kun kuivaustelinettä ei tietenkään ollut. Nyt on muuten toastit uunissa ja tajusin, että mullahan ei ole patalappua, jolla saa kuuman pellin uunista.. muutenkin kaikkea pientä uupuu yhä, tiskatut aterimetkin on kahvimukissa pystyssä kuivumassa.

Viikonlopun tärkeimmät ostokset olivatkin iso teemuki, kengät, paistilasta ja kaupasta löytyi viimein pekonia. Sitä saikin etsiä, yhdestä lähikaupasta suolaa sai vain myllyllisestä sirottimesta ja toisesta taas löytyi jauhettussa muodossa. Tuntuu sille, että kaupasta löytää vakiona vain makkaraa, juustoa, vettä ja olutta. Kaikki muu on vähän tuurista kiinni mitä sattuu löytymään. :)

TV:nkin on viimein vihkitty käyttöön, eli ensimmäiset pelit on pelattu ja elokuvat katsottu. Siis lähes kaikki tarpeellinen alkaa olla kasassa, että voi talven pahimpina kuukausina linnoitautua neljän seinän sisälle. Talvena kuulema tuulee mukavasti mereltä päin ja lopputulos voi olla vaakatasossa lentävää jäätä.. lämpö laitetaan kuulema muuten päälle vasta lokakuussa. eli silloin voi uskaltaa mennä aamusta suihkuunkin. :)

Asumisen ihanuutta voi muuten ihmetellä Flickr:istä, menin pitkästä aikaa päivittämään sitäkin. Eiköhän sinne satunnaisesti ilmaannu muitakin kuvia.

Ps. Pellin sai uunista pois leikkuulaudan avulla. Keittiö on siis onnistuneesti vihitty käyttöön. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti