keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Ojentajat pumppiin!

Nyt se sitten alkoi, kuntoilu siis. Edellisestä salikäynnistä on aikaa ja sen kyllä huomaa, satunnaisen lenkkeilyn ja hyvin runsaan pyöräilyn ansiosta jalat oli edelleen oikein vahvat, mutta yläkropasta puuttuu kummasti voimaa. No on kai kesäisellä itsensätelomisellakin hieman vaikutusta. Tarttis kai tehdä jotain.

Toisin salilla käyttäytymisen perusteet oli suomesta tutut. Mietitäämpä:
  • Solarium. Check!
  • Nuoria naisia muodikkaissa urheiluvaatteissa, täydessä meikissä tekemässä jotain kevyttä. Check!
  • Jatkuva miehitys penkkipunnerruksessa. Check!
  • Muutama parempikuntoimpi sankari oikeasti treenaamassa. Check!

.. ja pari nörttiä, joiden mielestä kuntoiluun riittää, kun käy pari kertaa viikossa salilla tekemässä jotain. Hien sai kuitenkin kaikesta huolimatta hankittua ja lihaksissa tuntuu hieman, että eilen tuli liikuttua, eli ei mikään hukkaanheitetty reissu.

Suurimmaksi yllätyksesksi salilla oli myös yhteisissä tiloissa poreallas ja sauna. Saunassa tuli tietty mietittyä kuka ei oikein kuulu joukkoon:
Se hullu kaljamahainen suomalainen, jonka heiluu löylykauhan kanssa siihen malliin, että paikallinen voisi luulla, että sillä jäi käsitreeni päälle.
Vai sinne uimapuvussa ilmaantunut mallipariskunta. Siis juuri sellainen, joka näyttää viettävän hereilläoloajan terveellisesti syöden, kuntoillen jatkuvasti ja nukkuvan solariumissa? Toisin niiden makoilu jatkui nytkin, molemmat oli tiukasti vaaka-asennossa alalauteella.. Nyt siis taisi selvitä mille Kaupinojan saunan pipopäisistä mursuista tuntuu. :)

Uikkareita ei ollut, mutta onneksi pyyhe oli vyötäisillä. Jos siellä olisi istunut suomalaiseen tyyliin reteästi munasillaan hajareisin ja huikannut tuttavallisesti, että onko tarpeeksi löylyä, niin olisi varmaan saanut porttikiellon salille ekalla käynnillä. :)

2 kommenttia:

  1. Hahahaa. Kaupinojallekin taitais saada porttikiellon jos reteästi munasillaan heittelisi löylyä :D
    Ei muuta kuin kuntoiluintoa siihen suuntaan. Minä täällä metsästän sitä reissun jäljiltä takaisin. Pahoja tuollaiset tauot. Mutta kivaa oli :)

    VastaaPoista
  2. Joo, ei lomalla kuulu miettiä mitä syö, tai potea huonoa omatuntoa lenkkeilyn väliin jäämisestä.

    VastaaPoista