torstai 3. syyskuuta 2009

Puolan suurin tv

Nyt se sitten tuli. Siis kaupasta löytyi muutakin, kuin makkaraa ja olutta. Eli olohuoneessa möllöttää nyt 40" matkatelevisio, eiköhän se päädy vielä kotona suomessa makuuhuoneen seinälle. Toisin siinä se voi jo näyttää ehkä turhankin isolle, mutta toisaalta ei tarvitse jatkossa käynnistää videotykkiä, jos haluaa katsoa vaikka sen yhden jakson Buffya. Tykillä toisaan tulee katsottua aina pari, kolme kerralla, kun ei viitsi käynnistää ja taas heti sammuttaa.
Huomaa kyllä hyvin, miten videotykin myötä tulee sokeaksi kuvakoon tuumille. Kotona on 104" ja isompikin kelpaisi, 32" näyttää postimerkille ja tuo 40" näyttää taatusti hervottoman isolle seinällä, mutta kuvana taas pienelle.. voi voi.

Tietty bonuspuolena siihen voisi vetää tietokoneesta kuvan ja alkaa pelaamaan padilla Silent Hillejä, jos ahdistaa liikaa, niin voi tietty vetää kätevästi pään peiton alle. Toisaalta toisin kuin elokuvassa, se ei auttaisi. Elokuva etenisi, mutta pelissä hirviöt sanoisi *yum* *yum* ja pistäisivät poskeensa.. täytyy vielä hioa tuota osaa suunnitelmasta.

Täällä on muuten menossa Puolan reissun ensimmäinen kunnon vesisade, bonuksena päälle tulee vähän jyrinää ja salamaakin. Hainkin ukkosen kunniaksi oluen kaapista. Tälläisella kelillä voi nörtätä hyvällä omatunnolla sisätiloissa. Sitä paitsi ehdin jo töiden jälkeen ottaa hieman kuvia kaupungista ja istua kahvilassa, jossa oli muuten jokut kuvaukset menossa. Neito mustassa iltapuvussa, flyygeli ja pari miestä kameroiden kanssa, joiden optiikkaa ei anneta lasten käsiin. Aina moinen näkymä konttorin kahvihuoneen seinän voittaa ja nyt en tarkoita tekniikkapornoa kameroiden muodossa.

Muuten, kaupassa on lähes kaikkea, mutta perinteistä pekonia en ole vielä nähnyt. Haluisin syödä aamulla jo muutakin, kuin pelkkää vaaleaa leipää. :(

Netti muuten korjaantuu vasta parin viikon päästä, kun saan wlan reitittimen. Sitä ennen se toimii satunnaisesti naapurin wlanilla, ellen jaksa kantaa töistä kannettavaa kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti