tiistai 1. syyskuuta 2009

Far beyond driven

Pitkä päivä on takana, kotona makuupussissa nukuttu yö kesti vain 3.5h, ennen ylösnousua ja lentokentälle suunnistamista. Taksi vei, kone lennätti ja välistä ehti ihmetellä tax freetä, josta ei tietenkään saanut ostaa alkoholia.
No paljon muuta tarttui silti mukaan. Lentokoneessa oli toisin vähän vittuilun makua: edessä olevan paikan selkänojassa luki, että tässä on enemmän jalkatilaa. Siis ihan kuin missatun bussin perässä oleva numero, joka vittuillakseen kertoo, että et ehtinyt.. lällälää.

No loput matkasta sujui tyylikkäästi ison mustan mersun takapenkillä. Siis tiedättehän, auto, jolla on paljon pituutta, mukavat penkit ja konepellin alla niin paljon sylintereitä, että ne on laitettava vinosti kahteen riviin, ihan kuin V-muotoon.
Perillä tuli toisin tajuttua, että ne taxfree ostoksethan jäi lentokoneeseen. Berliinin kentän löytötavaratoimistoon oli tullut vain aurinkolasit. No toivottavasti salmiakki maistuu ne löytäneestä saksalaisesta oikein pahalle, minä puolestani keskityn tuoksumaan hielle, kun siinä meni hajuvesi ja stickkikin. Kele. Bonuksena partavaahto paukahti auki repussa ja tursusi ympäriinsä. Onneksi oli pikkulokerossa, jossa oli vain pyykkiä ja muita pesuaineita. Eli ei juuri vahinkoa. Perinteinen matkailukiukku on siis kerätty onnistuneesti. :)

Itse asunto oli oikeastaan positiivinen yllätys. Noin 40-45m2 yksiö, uutta tuotantoa keskustassa ja parvekekkin löytyi. Sänkyä ei toisin edelleenkään, mutta on pesukonetta, sohvaa, sohvapöytää, lipastoa, työpöytää, jääkaappia, keraamista liettä jne. Kaapeissa ei toisin ollut yhtään mitään, eli ensimmäiset ostokset oli sarjaa pyyhe, vuodevaatteet, täkki, ruokailuvälineet, tyyny jne. Kyllä tämä vielä koti tulee.

Nettinä piti ensialkuun käyttää naapurin wlania, jonka linkki katkeili vähän väliä. Täytynee korjata tilanne. Applen Airissa kun ei ole ethernettiä, jolla sen saisi verkkoon. Eli ostoslistalle meni adapteri, tai wlan reititin. Ai niin, ostetuissa vuodevaatteissa oli mukavan pelkistetty kukka kuviona, mutta miksi hitossa sen keskellä oli metallirenkaista tehty kehä? Ainakin tyynyn osalta sakset sanoi niks ja naks. Kiva kun kaupassa oli lastenversioita tai sitten ällöimeliä kuvioita, niin ainoa siedettävän näköinen on saanut metallista bling blingiä.. :(

Sitten tärkeimpiin. Ruoka on maittavaa, esimerkiksi paistetun ankan alapuolella oli vihanneksia, mutta niiden väliset raot oli tilkitty perunamuussilla ja koko komeus oli vuorattu juuston sisään. Nami. Toisin kauhukseni löysin kaupasta myös Raision tekemää margariinia ja työpaikan oven vieressä on Tikkurilan liike.. Kauppareissut on muutenkin jänniä, kun saa arpoa mikä on mikin. Smetana ja Gouda olivat ainoat tuotteet, jotka tunnistin tekstin perusteella. Lildissä voisi tietty löytyä etäisesti tutumpia tuotteita. ;)

4 kommenttia:

  1. Aivan ensinnä: onnittelut hienon blogipohjan valinnasta (ks. Alitsa Avaruudessa)! ;)

    Kivaa kun bloggaat, saa sohvaperunakin matkustaa siivellä!

    VastaaPoista
  2. Ota nojatuoli mukaan, niin ei tarvitse matkustaa rystyset valkoisena siiven reunaa puristaen. :)

    VastaaPoista
  3. Samaa mieltä kuin Alitsa, tosi kivaa kun bloggaat :) Ei sillä, olivat ne reissumailitkin erikivoja, näihin vaan saa kirjoitettua kommentteja jotenkin mukanäppärämmin :)

    VastaaPoista
  4. Ja kiva puoli tässä on se, ettei tarvitse spämmätä sähköpostia. Ne lukee, jotka haluaa lukea. :)

    VastaaPoista