tiistai 1. syyskuuta 2009

Uusi uljas työpaikka

Tulee se aamu vuodesohvaankin, ihme ja kumma. Toisin ei näemä suihkuun asti, veden paine oli niin naurettava, että piti avata huoltoluukku ja vääntää vivusta. Vedentulo pysähtyi kokonaan, eli oli ne auki. No kastuuhan sitä nytkin suihkussa, mutta outoahan tuo on suomeen verrattuna. Tuli mieleen, että jos kakkoskerroksessa on tälläistä, niin toimiikohan suihku pölynimurina ylimmässä kerroksessa?

Työpaikka vaikuttaa ihan mukavalle, työpöydästä tulee pulpetti mieleen, mutta meneehän tämä tässäkin. Kahvi kilpailee pahuus asteellaan hyvin suomen kanssa ja netti toimii. Toisin töitäkin pitäisi tehdä, mutta eiköhän tämä tästä käyntiin lähde. Ainakin on melko selkeä suunnitelma mitä pitäisi tehdä, tietty vanhojen rästihommien lisäksi. Toisin huomasin perustaneeni tämän blogin, kun homma X piti tehdä, mutta sitä ei voinut, ennenkuin muut sai homman Y valmiiksi..

Illan suunnitelmana taitaa olla kaupunkiin tutustumista ja lähiseudun kauppojen arpomista. Tavoitteena on löytää elämää suurempi televisio, ruokaa ja muuta pientä. Kuitenkin löydän vain makkaraa ja olutta.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti