torstai 1. lokakuuta 2009

Huonot hampaat ja verta rappukäytävässä

Kerran edellinen postaus käsitteli syömisen ihanuutta, niin jos kertoisin vaihteeksi haittapuolista. Ehei, vyöstä on yhä sama pykälä käytössä. Eri haittapuolista. Viikolla syödessä alkoi hammasta vihlomaan ja sehän ei ole mukava olotila. Joten ei muuta kuin google esiin. Kävi ilmi, että Szczeniä markkinoidaan lääketurismin unelmakohteena niin saksalaisille, kuin briteillekkin. Helppo päästä ja halpaa kuin saippua. Tässä vaiheessa tietty varoituskellot soi. Jos paikka kehuu itseään ulkomaalaisille maailmanluokan palvelulla, siisteydellä ja luoja ties millä, niin sen hinnathat on taatusti veret seisauttavat paikallisten näkökulmasta. No ei auttanut, piti mennä silti.

Vasta kolmas vastaanotto osasi puhelimessa muutakin kuin Puolaa, aika tulikin heti samalle illalle. Lopputuloksena, 200 slotia (50e) vähemmän rahaa ja yksi paikattu hammas. Nopeaa toimintaa, toisin aavistuksen oudolle tuntuu yhtä. Jäiköhän paikka liian korkeaksi? Ei se toisin hampaita yhteenpurressa tunnu. No pitää kysäistä firmalta saako tuon laitettua matkalaskuun. Silti nyt kelpaa taas upottaa kulmahampaat uusiin nautintoihin. Oli se sitten villisikaa kermassa, tai neidon pakara. :)

Niin tuo verta rappukäytävässä? Been there, done that. Kerrosta alempana kun on Falckin asema ja pihassa ambulansseja, tänne siis välistä kuskataan huutavia miehiä pää kainalossa ja niitä katsellessaan tohtori miettii, että nyt olisi rohkaisuryypyn paikka ja kulauksen otettuaan miettii, että potilaalle voisi myös antaa, mutta laittaisiko suoraan kaulaan, vai kainalossa olevaan päähän, tätä ei opetettukaan lääketieteellisessä?
No muutamana viikonloppuna noita verivanoja on vain löytynyt, eli tohtorit eivät ole ilmeisesti vielä päässeet liian pahasti alkoholisoitumaan. Tietty tässähän voi lohduttautua, että jos itsensä teloo, niin apu on lähellä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti