sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Keskiyön ostokset (ilman sorkkarautaa)

Nyt se sitten alkoi. Kaapissa on muutakin puolalaista, kuin parit bokserit. Ehei, en löytänyt luurankoa, vaan yöalen ostoskeskuksesta. Fiksusti se oli ajoitettu vielä 21-24:00, eli sitä ennen sai makoilla sopivasti sohvalla keräämässä voimia. Tapahtuma oli vielä keskellä viikkoa, varmaan siksi ryysis ei ollut ihan kestämätön.

Lopputulos? Kunnon takki, oikein mukava kaulahuivi, aito nahkavyö, parit farkut, 4 paitaa ja tietty punaisena lompakossa hehkuva luottokortti. Iltapalaksi tuli vielä oikein tuhti jäätelöannos. Joku 7-8 palloa tuohon tuli ladottua ja hintaa oli 4 euroa. Kotiin palatessa vatsa oli luonnollisesti pullollaan ja sai miettiä mihin kaappeihin vaatteet saa kiilattua..

Ja otin kyllä viskipaukun ennen nukkumaanmenoa, ettei ostoksilla käymisestä tullut liian tyttömäinen olo, kun kerran mukaan ei tarttunut elektroniikkaa. :)

Löytyi ostoksilta jotain arkisempaakin: Suomalaista voita! Ei ollut kuin lähes kaksi kertaa kalliimpaa, mitä paikallinen. Eikä tietty sanaakaan suomea, mutta Finlandia, poron kuva ja suomilippu auttoi tunnistamisessa. Olisikohan siinä ollut suolaakin? En ostanut, kun vieressä oli valkosipulivoita. *Yum*

Ai niin, Flickrissä on lisää kuvia paikallisista maisemista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti