perjantai 11. helmikuuta 2011

Lautalattioita ja itikanpuremia

Maisema on hieman vaihtunut, karu rannikko vaihtui kaupungin hälyyn. Uusi koti onkin aika vanha talo, arviolta joku 200 vuotta. Tämä on hiljattain remontoitu aivan kokonaan, vieläpä todella hyvin. Siis entinen yläluokan kaupunginosa joka on lähes kokokaan hylätty aikaan.

Alueen muutoksen huomaa, täysin kunnostettujen talojen väleistä löytää aina jotain, josta ikkunat puuttuu, ovi on muurattu kiinni ja kattokin on vähän heikossa kunnossa  - tapauksia. Eli on helppo uskoa, että tämä oli vuosia sitten paikka jonne ei halua pimeän jälkeen ja nyt siitä on tulossa kovaa vauhtia suosittu asuinalue.


Haittapuolena on tietty vähän liikenteen hälyä ja musiikkia, mutta puoliltaöin paikat rauhoittuu. Pirteintä on se, että tässä ei ole varsinaisia ikkunoita. On vain isot puiset sälekaihtimet. Ei tropiikissa tarvitsekkaan eristää.. Rosvot jää pihalle, mutta itikat pääsee läpi. Tuli tietty rannikolla terassilla istuskellessakin muutama patti, mutta täällä sai muutaman lisää. Korjaantui aika hyvin, kun laitoin kaihtimet kiinni ja hyttyskarkointa nahkaan.

Saa nähdä miten muuten tämän jälkeen tottuu suomeen, paikalliset talot on sen verran värikkäitä, että voi helposti luulla tulleensa värisokeaksi paluulennon aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti