lauantai 6. maaliskuuta 2010

Lomalla naamakin silottuu

Nyt se on alkanut, loma. Toisin kurkku tuntuu hieman kipeytyvän, hienohan tämä olisi hankkia flunssa heti reissun alussa. No kyllä se auringonpaisteessa paahtuessa paranee. :)

Ensimmäinen loma-aamu tulikin aloitettua varsin mukavasti. Eli vähän viskiä lasiin ja kylpyhuoneeseen ajamaan partaa pois. Saihan siinä kokeilla vielä kauheampia partamalleja, ennenkuin peilistä tuijotti siloposki. Tuli kieltämättä hieman alaston olo, mutta toisaalta peilikuva nuoreni kummasti. Päälle vielä pekoni-kananmuna aamupala ja kahvia aamulehden kera. Eiköhän tähänkin ulkonäköön totu taas, vaikka kaksi kuukautta ehdin olla siperialaisen erakon näköinen.

Asunnolta onnistuin löytämään snorkkelin ja maskin ja vedenpitävän pokkarin laturilla. Muutamat shortsit päälle, niin saalis oli rinkassa. Tärkeimmät ostoksetkin on tehty: Paikallista rahaa, käsidesiä, laastaria, maitohappobakteerit ja tietty piilolinssejä, että näkee sukeltaakkin. Niitähän onkin jo asunnolla, porukoilla ja löysin pari paria töistäkin. Aika vähiin on käyttö jäänyt ja kun tarvii, niin ei olekkaan lähellä ja sitten sitä huomaa ostaneensa taas pienen erän.
Toisin jotain tarvitsisi tehdä: pakata, mutta senhän ehtii tehdä huomennakin. Silti valmisteluja on tehty enemmän, mitä tavallisesti. Alankohan tulla vanhaksi ja murehtia tulevia?

Reissun suunnitelmana on siis olla päivä, pari Bangkokissa, sitten yöjunalla ja lautalla Koh Phanganiin ja sieltä myöhemmin Koh Taolle sukeltelemaan ja lopulta takaisin Bangkokiin ja suomeen pääsiäistä odottamaan.

Ai niin, pääsiäisestä puheenolleen, kaupassa oli Laitilan mämmiolutta. Piti ostaa ja sain juotuakin, yllättävän hyvää. Ehkä uskaltaudun reissusta palatessa kokeilemaan mämmiäkin, ilman sitä olutta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti