keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Taas Bangkokissa

Reissu kay vahiin, merelle tuli jatettua hyvastit ja eilen saapui bussi Bangkokiin, tai siis itseasiassa tana aamuna ja lahempana kahta. Vain hivenen myohassa, mutta onneksi majapaikka oli yhta kodikas, mita pari vuotta sitten. Tietty nyt on reissun eka ilmastointikin, jos busseja ja takseja ei lasketa. :)
Takseista tuli mieleen, etta tama meni hyvan paivan kirjoihin. Ei tarvinnut kertaakaan tuk tukkia tai taksia, jokea pitkin laivalla ja skytrainilla kaikki paivan liikkumiset. Joy!

Kaytannossa jaljella on enaa yksi paiva Bangkokissa ja sitten alkaakin paluu. Lahes kaikki ostokset on tietty viela tekematta, saldona on tahan mennessa lahinna lompakko, vyo ja vahan alusvaatteita, etta pyykinpesetyspaivia on saanut pidennettya. Jotain tarttis tehda. Siis ostoksille, ei vaatteiden pesulle.
No tietty tuo puku valmistuu parhaillaan, huomenna pitaisi olla jo valmista. Ihan hyvalle se sovituksessa kylla vaikutti.

Huomasin roplaavani kaupassa jo kameran jalustojakin, sellaiselle olisi kylla kayttoa, mutta saa jaada suomeen. Etenkin kun tarkistin, etta saman mallin saa suomeen posteilla ja veroilla samaan hintaankin. Ei siis tarvitse itse raahata ja saa suomessa ihmetella kivijalkaliikkeissa muita merkkeja, tuo kun oli kiinan ihme (benro a-500ex). Kevyt, tukevampi mita about samanhintainen ja painoinen silk. Toisin tuon kuulapaita on haukuttu, mutta itse jalusta on ilmeisesti varsin pateva.

Painon suhteen toisin huomaan kayvani allergiseksi. Nykyinen kamera kun on sellainen, etta aavistuksen yli kilon painoisena se kulkee viela mukana, niin turha on kiusata itseaan lisapainolla. Koh Taon rantakavely meni kylla reitteja pitkin ja sellaisessa helteessa, etta sinne ei kaivannut yhtaan lisapainoa. Kamera ja vesipullo kerrallaan oli ihan tarpeeksi, kun valista sai kiiveta rantakallioilla ja jatkaa sitten viidakkopolulla, tai edeta hyvin jyrkkaa tieta pitkin. Kaikki 30-33c lammossa ja auringonpaahteessa. Vetta kului, kuin jenkkiraudalla bensaa nakkikioskille ajettaessa.

Ai niin, se pokkari hajosi vahan enemman. Naytto lakkasi toimimasta, mutta ottaa edelleen kuvia, myos veden alla. Saa vain koneella arpoa myohemmin miten rajaus ja valotus meni, kun kaytto on automatiikkaa ja osoita kohti. :)

Thairuoka kierroskin tuli katkaistua ekaa kertaa reissulla. Hyvaa oli, mutta huomaa hyvin, miten nalka tulee 3-4h syomisen jalkeen. Puolassa ja talla reissulla thairuualla mennessa nalka vaivasi paljon vahemman. 

Ps. Sotilaat tuli loydettya, mielenosoittajia ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti