sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Varpaat rantahiekassa

Taalla ollaan, ranta on vaihtunut Koh Phanganin bilerantaan. Hieno hiekka, aaltoja ja iltaisin aina tapahtuu. Tulishow on ollut parina iltana ja eilen oli vaahtobileet rannalla.
Varsin mukava paikka. Aluksi tanne tultiin siksi, etta joku myrskyn tapainen pyori lahistolla ja oli pilvista ja pari kertaa satoikin. Huonolla kelillahan kannattaa olla viihteella, eika maata palmun alla.

.. toisin nyt kelit on hyvat (lampoa about 30-33, merivesi 27), mutta edelleenkaan ei ole asiaa palmun alle. Koko paiva skootterin selassa aiheutti sen, etta kammenselat paloi. Hitto, taa on uutta. Muutenkin vahan outoa, kun tavallisesti nahka kestaa hyvin aurinkoa, nyt tuntuu palavan helposti rasvasta huolimatta. Olisikohan tama jotain Puolan rasvadietin vieroitusoireita? Paikallinen ruoka kun on hyvaa, mutta kevytta..

Eli nyt on ihon parantuessa hyvaa aikaa lukea kirjaa terassille asentamassani riippumatossa ja kierrella kauppoja. Taidan toisin pian vaihtaa saarta ja kayda sukeltamassa. Jos veneessa ei istu kannella, niin ei se paahde siella haittaa, pinnan alla ei taas ole mitaa ongelmaa.

Onneksi en ole rannalla makaamisen ystava, niin punainen nahka ei juurikaan muuta lomasuunnitelmia. Paiva, pari viela taalla ja sitten onkin aika siirtya Koh Taolle ja kayda tervehtimassa kaloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti