torstai 25. helmikuuta 2010

Viimeiset hetket ovat käsillä

Tätä kirjoittaessa on enää alle 16 tuntia taksin saapumiseen. Television lähetys on hoidettu, mutta pakkaaminen tekemättä, siivotakkin pitäisi hieman ja tietty istua puolalaisten kanssa iltaa. Ai niin ja töissäkin olisi vielä säädettävää.

Pitäisiköhän priorisoida tai vain vähentää yöunista? Lento sujuu tietty huomattavasti mukavammin taju kankaalla. Paikallisille tuli hankittua vielä "pieni" läksiäislahja, eli Red Army Vodka. Siis tukevassa puulaatikossa on shottilasit, rynnäkkökivääriin ja käsikranaatin muotoiset lasiset viinapullot. Jos ne ei tuolla saa otettua minun poissaollessa tilannetta haltuun, niin ei sitten millään.

Suomeen paluuta odottaa jo, mutta toisaalta onhan lähteminen aina hieman haikeaa. Tännekkin ehti arki muodostua omine rutiineineen ja tuttuine naamoineen. Täällä on vielä aurinko alkanut paistaa, linnut ovat palanneet, lumi sulaa ja valoa riittää. Siis suomennettuna kevät on saapunut!
Suomen uutisista kun saa puolestaan lukea, että armeejan käyttöönottoa on ehdotettu junaliikenteen turvaamiseksi, kun lunta tulee ovista, ikkunoista ja muutama kilo on kauppakassissakin. Lupaavaa.. Kevään keskeltä takaisin talveen palaaminen ei kuulosta ihan houkuttavimmalle ajatukselle.

Eipä silti, kyllä kotiinpaluu tekee hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti