sunnuntai 21. helmikuuta 2010

5 yötä

Tällä kertaa otsikko taitaakin kertoa kaiken oleellisen. Aika käy vähiin. Maanantai aamuna on asunnon tupatarkastus, kun vuokrasopimus loppuu kuun vaihteessa. Perjantaina 7:50 on taksi noutamassa ja kotimatka alkaa. 17:15 on kone Tikkakoskella ja valtaosa tavaroista tulee varmaan jätettyä porukoille. Viikko tampereella ja sitten vähän vaille 3 viikkoa Thaimaassa tarkoittaa sitä, että voi liikkua melko kevyellä varustuksella. Joskus pääsiäisen aikoihin voisi viedä maalta varsinaisen muuttokuorman takaisin Tampereelle.

Täytyykin viikolla tehdä pieni inventaario mitä kannattaisi tuoda ja mitä jättää tänne. Ison rahti on jo hallinnassa, eli televisio. Sopimukseen kun kuului 20kg ylimääräistä matkatavaraa, niin näyttämällä finnairin "ylipainohinnastoa" ja TV:n kuljetuskustannuksia sain TV:n menemään firman piikkiin. Tuon takia makatavaroiden olisi sovittava siihen normaaliin reittilennon 20kg lukemaan. Tai meneehän ne, jos itse maksaa sakkomaksut.
Vodkatilauksia ei siis oteta vastaan, mutta onneksi yksi satsi on jo tuotu. Itäblokin vodkanmaistajaisten materiaali on siis jo kasassa. :)

TV:n lähetyksessä on muuten yksi jännitystekijä. Se menee nimittäin samalla yhtiöllä, jonka käsittelyssä yksi firman laitelähetyksistä näytti sille, että sitä olisi kuskannut humalainen rekkakuski, joka olisi vetänyt kuorma-auton muutaman kerran katon kautta ympäri. Sitten tavarat olisi vain lastattu uuteen autoon ja viety pokkana perille. Eli aika pahaa osumaa oli tullut, mutta ehkä vastaanottaja ei huomaa?

Museot on edelleen tutkimatta, kuten paikallinen linna ja katedraali. Toisin maanataina on viimeinkin luvassa jazzklubi-illallinen. Sen jälkeen voi miettiä tuliko kulttuuria tarpeeksi, vai vieläkö kävisi katsomassa jotain rakennusta sisältä. :)

1 kommentti: