tiistai 23. helmikuuta 2010

Kulttuuria ja rappiota

Nyt se on viimein tehty, siis jazzklubilla vierailu. Se onkin vaatinut muutaman yrityksen. Ensimmäisellä kerralla todettiin, että kuukauden konsertti onkin todella suosittu, kun paikalla oli televisiokamerakin ja istumapaikat loppu.
Toisella yrityksellä olikin ystävänpäivä (tarinan opetus, miehet ei tajua päivämääräriä, ellei niitä ole laitettu kännykkään ylös) ja paikka oli taas loppuunmyyty. Etukäteen tehty pöytävaraus auttoi kummasti kolmannella kerralla. Mitä nyt pöydän ja lavan välissä oli iso pylväs, mutta mitäs pienistä.


Musiikki oli varsin toimivaa, lavallekkin näki hieman ja ruoka toimi alkuruuan osalta, kokonaisena grillatun Chambert juuston ja hillon jälkeen pääruoka oli välitön pettymys, vaikka melko maistuvaa olikin. Lopputuloksena, missio suoritetty onnistuneesti: jazzia, viiniä ja sikarin tupruttelua sisätiloissa. 
Mistä tietty seurasi päänsärky seuraavalle aamulle, tupakoimattomalle sikarin nikotiinipommi on aika iso pala purtavaksi. Ei kaksi lasia viiniä ja yksi olut moista aiheuta. Ellei sitten syynä ollut se kirottu kulttuuri. ;-)

Samankaltainen meno toisin jatkuu huomennakin, käydään Puolalaisten kanssa töiden läksiäiskaljoilla. Ehdittiin jo miettiä, että kun suomen pää maksoi menot niin firma tietty tarjosi tulijoille illallisen ja läksiäisetkin. Nyt moista tuskin moista nähdään, toisin on touhun vetäjäkin vaihtunut. Ei se mitään, voidaanhan sitä itsekkin tarjota parit tuopit kolleegoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti