tiistai 1. joulukuuta 2009

Kolme lähtee, yksi palaa

Reissun puoliväli tuli juuri täyteen ja eilen olikin kotiin palaavan expatin läksiäiset. Ruokaa, olutta, naurua ja ripaus haikeutta. Seuraavat 3kk meneekin kahden miehen voimin, luvassa on siis ainakin huomattavasti vähemmän NHL:n pelaamista. Huomaa kyllä hyvin, että suomalasia oli useampi ja vielä samassa talossa asumasas. Puolalaisten kanssa on viettänyt aika vähän aikaa, toisaalta ikävää, toisaalta se on tehnyt vapaa-ajasta oikein helppoa.

Vatsa toimii taas, naamalla on uudet lasit ja salilla käydessä huomasi, että osa voimista oli kadonnut sairastelun myötä, niin silti sitä jaksoi heilua. Joten nyt vatsa täynnä ruokaa ja lasi starkaa vieressä on paljon kivempaa miettiä miten on mennyt ja mitä seuraavaksi. Ajatukset on ainakin huomattavasti valoisampia, mitä taudin kourissa. :)

3kk on mennyt kieltämättä aika nopeasti. Alussa oli hienoa, kun sai siirtyä kylmenevästä suomesta todelliseen kesän jatkoon. 27c lämpötilat piti huolen, että sandaalit pysyi jalassa ja ulos menessä ei ovella tarvinnut arkailla. Syksy tuli toisin tännekkin, vettä sataa harva se päivä on pilvistä. Silti lämpöä on vielä 5-9c eli aurinkoisena päivänä olisi oikein mukavaa, jos sellainen vain tulisi jostain.

Joululomaan on enää vajaat 3 viikkoa, työt pitää kyllä kiireisinä, mutta tässähän alkaa jo vähän miettiä paluutakin. Jouluna on vietävä jo tavaraa suomeen niin paljon, kuin pystyy ja loman jälkeen komennusta on enää 2kk jäljellä. Tästä taas seuraa se johtopäätös, että sitä tavaraa on ostettava, jos meinaa vielä saada hyödynnettyä edullisemman hintatason.

Uusi puku on ainakin käynyt mielessä ja saa nähdä mitä muuta kaupoista vielä löytyy. Viikolla tulee vain harvemmin käytyä kaupoilla, niin tässähän kasautuu paineita viikonloppuja varten. :)

Toinen mikä on mielessä, niin lomat. Hitto, niitä kuuluisi pitääkkin. Onko kukaan menossa jonnekkin maaliskuussa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti