lauantai 5. joulukuuta 2009

Parempia päiviä

Otsikko tulee itseasiassa yhdestä Hate Deptin kappaleesta, hitto sitä onkin ikävä. Bändi tuli löydettyä "vahingossa" vuosia sitten, levyjä ei saanut suomesta eikä niitä ollut netissäkään jaossa, eikä nyt spotifyssäkään ole kuin pari coveria. Joten ajalta ennen omaa luottokorttia ne tuli tilattua jenkeissä asuvan puolitutun kautta. Kummasti musiikin arvostus nousee, jos sen hankkimiseen on nähnyt paljon vaivaa. :)

(Jos kiinnostaa, niin kuunnelkaa vaikka myspacesta http://www.myspace.com/hatedept)

Yksi ilon aihe on klassinen partahöylä. Noiden moniteräisten ihmeiden käyttö on jäämässä vähemmälle. On vain aikalailla mukavampaa käyttää kunnon teräksistä ja painavaa työvälinettä ja ihmetellä ajon jälkeen onko kasvot kuin kirveellä vuollut ja näyttääkö lavuaari miten pahasti verellä roiskemaalatulle. :)
Itseasiassa olen vasta kahdesti onnistunut saamaan pienen vekin ajon aikana, eli ei läheskään joka kerta. Höylä ei siis vaadi vuosien opiskelua mestarin valvonnan alla. Helppoa ja kaula ei näytä ajon jäljiltä raastinraudalla vedetylle. Siis mukavampaa, paljon parempi jälki ja ihokin kestää ihan eri tavalla. Ynnä terät on reilusti edullisempia, mitä Gilleten tai muiden vastaavien. Lisäksi höylä ei mene tukkoon muutaman päivän sängestä. Ei siis tee todellakaan tee mieli palata mach, quatro, fusion tai mitä lie ihmeisiin.




Toinen ilonaihe on parturi. Löysin kerrankin hyvän, jossa vielä puhutaan englantia. Alkaa klassisesti: pää pestään ja bonuksena leikkauksen ajaksi saa tee tai kahvitarjoilun. Ynnä paikka toimi perinteisellä mestari-oppilas menetelmällä. Päädyin siis mestarin leikattavaksi, se alussa istutti tuoliin ja selitti miten tämä pää kannattaiis leikata. Alun ja leikkauksen aikana muu henkilökunta vain seurasi vierestä miten guru työskentelee. Kieltämättä paljon parempi mitä edellinen leikkaus ja parempaa jälkeä mitä suomesta on tullut. Hinta? 11€ Siis kaupungin kalleimpia hiustenleikkauksia. ;-)

Ai niin. Kaupunki on tuoksunut viimepäivät suklaalle, kun on tuullut rannan suklaatehtaalta päin ja ravintolassa tuli todellinen bling-bling pizza. Jos kuvaus oli "one that you have never tried" ja ainekset oli hyviä, niin pitihän sitä kokeilla. Sehän oli siisään leivottu ja päälle oli tökätty iso tähtisädetiku tapainen. Kunnon valoshow, ihan kuin turisteja kosiskelevassa rantaravintolassa thaimaassa/kanarialla. :)

2 kommenttia:

  1. Lupaavan kuuloista kamaa tämä Hate Dept. Kiitti vinkistä.

    VastaaPoista
  2. Eipä kestä. En muista kehuinko sinulle VAST:ia, sitä kannattaa myös testata. Vaikka esikoisesta: Visual Audio Sensory Theatre - levystä.

    VastaaPoista