torstai 17. joulukuuta 2009

Mama, i´m coming home!

Enää yksi yö ja kotimatka alkaa, alkaa kieltämättä olla lomafiilikset päällä. Pitäisi tietty tehdä vähän ostoksia, pakata ja siivota, mutta mitäs pienistä? Toisin juuri kun on lähtöä tekemässä, niin tännekkin tulee joulutunnelmaa. Siis lunta! Eihän tuo kauaa pysy, mutta on ainakin hetken aikaa pakkasta ja valkoinen maa. Tässä kaupungissa lunta kuulema näkee vain muutamana päivänä talven aikana..

Aika nopeasti aika on mennyt, vähän yli 3.5kk on mennyt jo tänne tulosta ja komennusta on enää 2kk jäljellä lomien jälkeen. Vähiin käy, aika on tosiaan mennyt ihmeen nopeasti. Komennuksen jälkeen olisi vielä hieman lomaa edessä, tällä kertaa Thaimaassa sukeltelemassa. Tätä vauhtia onnistun siis ohittamaan suomen talven lähes kokonaan. Mukavaahan se lumi ja noin kymmenen asteen pakkanen on, mutta pimeyttä ei ole niinkään ikävä.

Oikeastaan tuli alettua miettimään mitä tässä on ehtinyt tehdä edellisen kirjoituksen jälkeen. Hmm. Käymään Berliinissä antiikkimarkkinoilla? Antiikkia ei tullut saaliiksi, oli siellä mm. hieno piikillinen preussilainen kypärä ja natsiupseerien hattujakin, hakaristien päällä oli vain oranssi tarra. Muuten aika tavallista, kirjeitä, kuvia, aterimia ja pakollinen neuvostoliitto/DDR nostalogiaosasto, joita Berliini on pullollaan. Tuntuu, että jossain pyörii edelleen tehdas, sen verran noita sirppi ja vasara hattuja ja karvalakkeja riittää.
No ikivanhoja kameroita oli muutama, mutta mitä ihmettä esim Harry Potterin dvd:t tekee antiikkimarkkinoilla? Itse sain saaliiksi pinon vanhoja vinyylejä ja kaveri taas 50v vanhan itä-saksalaisen nukkumatin - markkinoiden ainoan kappaleen.

Seuraavat kaksi viikkoa menevät siis niin maalla, kuin Tampereellakin. Luvassa on siis mukavia ja leppoisia päiviä. Muutama uusi lautapelikin tuli hankittua, eiköhän niitäkin saa joulun aikana kokeiltua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti