torstai 22. maaliskuuta 2012

Lomaa suunnittelemassa osa 2

Pieniä matkamuutoksia on tullut tehtyä. Bussikuljetus Lontoosta Nottinghamiin on vaihtunut suoraksi linjaksi ja samalla odotettua kalliimmaksi. Alkuperäinen bussi olisi ollut tosiaan halvempi, mutta lentokenttä onkin aika kaukana lontoosta. Lontooseen matkustaminen ja bussiaseman etsiminen olisi kestänyt yhtä kauan ja maksanut lähes saman verran, kuin suora bussi lentokentältä. Muutama tunti tulee vain odottelua.

Edinbugrhin majoitus tuli jo varattua, 3 yötä aamupalalla Swan Lake Guest Housessa http://swanlake.mac.to/ 108€, ei paha. Obanista pääsee Edinburghiin bussilla, vaikka väli kestää 4.5h päivä kuluu käytännössä matkustamiseen. Joten on kokonaiset 2 päivää aikaa tutkia kaupunkia, tai ottaa bussi Stirlingiin (4 puntaa) parin kaupungin ihmettelyä varten.
Stirling on siis se "Braveheart" kaupunki, saa nähdä näyttääkö William Wallacen patsas Mel Gibsonille.. ;-)

Isle of Mull on hallinnassa. Alussa oli saamassa majoitusta pohjoisosista aika halvalla luomumaatilalta, mutta palaavat vieraat onnistuivat viemään majoituksen minun nenän edestä. Harmi. Siirryin siis caol-ithe bed & breakfastiin Fionnphortin kylään, josta lähtee lautta Ionaan. Luvassa on siis päiväretki Ionassa ja reipasta vaellusta Mullin rannikolla.

Enää kulupuolella olisi syömiset ja lautta, sekä bussimatkat Mull/Iona akselilla. Ei tästä konkurssia koidu, majoituskulut olisi ollut mahdollista tiputtaa alemmaksi, jos olisin käyttänyt hostelleja. Toisin maksan sen ylimääräisen satasen oman huoneen ilosta,  omapan vähemmän murehtimista tavaroiden säilytyksestä.



Rahaa poltettu tähän mennessä:

Lennot: 133€
Maan sisäinen liikkuminen: 138.5€
Majoitus: 281€
Loppulasku: 552.5€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti