lauantai 26. maaliskuuta 2011

Pari kuvaa

Osa on varmaan huomannutkin, että valkokuvausharrastus on alkanut viemään aikaa. Kuten teknohullulla lähes aina käy harrastusvälineitäkin ilmaantui pieni pino kotiin. Toisin niillä pitäisi myös tehdäkkin jotain, eikä vain asetella vitriiniin ja miettiä miten suuntaisi valot, että ne näyttäisi mahdollisimman hienolle.

Netissä on näkynyt useampi kuva päivässä projekti, ideana on siis ottaa vuoden ajan kuva päivässä ja julkaista se. Hienointa siinä on tietty se, että se pakottaa kaivamaan kameran esille ja etsimään jotain kuvattavaa. Eihän missään kehity, ellei asian eteen näe vaivaa.

Toisin kuva päivässä on aikamoinen urakka. Joten tuli ehdotettua avokille, että tehtäisinkö se yhdessä? Riittää kun kuvaa joka toinen päivä ja ei ole maailmanloppu, jos joskus jättää kuvaamatta. Sen verran rajattiin, että viikon vanhempaa kuvaa ei saa julkaista. Siis en voi vain kaivella vanhoja lomakuvia ja todeta, että helppo homma. ;-)

Idea otti nopeasti tulta alleen ja uusi projektiblogi syntyi: Pari kuvaa

Välineurheilua tästä ei ole tarkoitus tehdä, saan kyllä järkärillä otettua kuvia, joihin toinen ei pokkarilla pysty, mutta ei leluilla saa paikattua silmän puutetta ja sitähän tässä on tarkoitus kehittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti