lauantai 13. marraskuuta 2010

Kaksi nimeä, yksi ovi

Muutama viikko sitten se tapahtui, nainen muutti saman katon alle ja samalla alkoi ihmettely mihin nämä kaikki tavarat oikein mahtuvat. Tietokoneiden määräkin kasvoi kuuteen, joten nettivuoroista ei ainakaan pitäisi tulla kiistaa. Yksi ongelma vähemmän, mutta kyllä tässä silti joutuu taatusti miten yhteiselo alkaa sujumaan.

Tähän mennessä on mennyt hyvin, vatsan olut ja pekonipitoisuus on pysynyt vakiona ja välistä on ehtinyt pelaamaankin. Tästä voisi kai päätellä, että onnen mitta on miehen täysi vatsa ja Civilizationissa eteenpäin marssivat armeejat.
Ei se silti ihan niin mene, se olisi jo ihan liian helppoa. Välistä joutuu jopa kokeilemaan millaista on yritätä muotoilla ajatuksia sanoiksi, nähtävästi Crom! ja uuugabuuga! eivät täytä ainakaan jatkuvasti käytettynä vaadittuja kriteerejä.
Arjessa jotkut jaot ovat onneksi aika helppoja, minä sain viinit ja naisen, nainen valitsi puolestaan laulun ja tanssin. Nopea hevonen/auto puuttuu toisin yhä, ellei moottoripyörää voi laskea sellaiseksi?

Suurin sivuvaikutus on tähän mennessä aikaisemmat heräämiset, ihmeen nopeasti sitä tottuu heräämään kuuden, seitsemän aikoihin perinteisen aamukahdeksan sijaan. Töissä kukaan ei ole tullut vielä nipistämään, että olenko oikeasti paikalla, vai olenko vain laittanut hyvin näköisen pahvistandin tuuraamaan aamuvuoroa.

Liian aikaisin soivasta kellosta huolimatta olen onnellinen.

2 kommenttia:

  1. Awww, ihana tuo viimeinen lause <3 Hyvä tietää että olet onnellinen :) Ja kyllä, moottoripyörän voi hyvin laskea nopeaksi hevoseksi :)

    VastaaPoista
  2. Jei! Tervetuloa "irkkaamme toistemme kanssa vierekkäin sohvalla istuen"-kerhon jäseneksi!
    Koskas Capricaa?

    VastaaPoista