perjantai 17. syyskuuta 2010

Syysflunssa

Tulihan se viimein, räkätauti. Harva asia on sitten yhtä mieltäylentävää. Nenästä tulee tavaraa kuin sisällöntuottajalta uusmedian huippuvuosina ja korvat on kestolukossa. Sehän tietysti tekee hifistin elosta helppoa, kun voi aina syyttää tautia, eikä laitteita, kun ääni ei kuulostakkaan sille, mille brittijulkaisut tai Stereophile kuvaili.
Asiaa tietämättömille: niissä kaikki on aina testivalioita ja hintaluokkansa parhaita ja pesee aina muutaman kalliimankin mallin (joiden nimiä ei luonnollisesti koskaan mainita). Esityksen välissä ei siis ole verhoa ja klangi on mitä parhain, jos vain kuulisi jotain.. :)

Toinen huolestuttava asia on se, että firman kesäjuhlat jäi väliin. Ilmeisesti alan kasvaa isoksi kun asetin paranemisen viiden ilmaisen drinkin ja aterian edelle. Muiden kirmatessa kohti nousuhumalaa asensin makkariin uudet verhot, viinipunainen väri lisää tietty huoneen pornoluolapisteitä hieman. Etenkin jos entiset olivat jo haaleat ja kulahtaneet.
Sisustamista, toinen huolestuttava oire. Etenkin kun kyse ei ollut perimiehisestä hillitystä kodin kalustuksesta, esim kaljakori sohvapöytä ja harkkotiilistä tehty tv-taso. Olenkohan jo menetetty tapaus?

Kyllä tämä tästä, taidan käydä vähän lomakuvia läpi ja tehdä gintonicin. Ehkä lämpöisten paikkojen kuvat ja malarian torjuntaan tarkoitettu juoma saa taudin luulemaan, että nyt ollaan väärässä osoitteessa ja pakkaamaan vähin äänin kamansa. Päälle vielä sauna ja viattomien pikseliolioiden lahtaamis.. siis oikeuden jakamista DeathSpankissa, niin eiköhän ilta ja tauti ole hyvin hallinnassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti