lauantai 5. marraskuuta 2011

Eka piirros


Tekijä ei ole 5v, vaikka sille näyttääkin. Itseasiassa intiaanikin on piirretty kuvan läpi.. Huomaa hyvin, että edellisestä piirrustuskerrasta on aikaa. Olikohan se yläasteella? Kummasti kaikki kädentaidot unohtuu jos niitä ei harrasta.

Ei hätää, en ole muuttumassa herkästi kokevaksi taiteilijaksi. Kesällä tuli ostettua alennusmyynneistä piirtolevy, mukana kun tuli kokekäytössä hyväksi osoittaunut Lightroom.
Siis käytännössä ostin ohjelman ja sain kaupan päälle uuden lelun -  jota en vielä osaa kunnolla käyttää.Mukana tuli tietty piirustusohjelmaakin ja pitihän sellaista kokeilla. Hauskaa, vaikka taidot on tosiaan hukassa.

Kuvia käsitellessähän tuo on eniten omillaan, muokkaukset voi tehdä tarkasti ja tuon voi ohjelmoida sovelluskohtaisesti. Eli näppäinoikotiet saa siirrettyä itse piirtolevyyn, joten näppäimistöön ja hiireen ei kauheasti tarvitse koskea. Tietty tuolla saisi nettisurffauksenkin sujumaan, mutta olen kyllä vähän liian tottunut hiireen jä näppäimistöön. Silti, kyllä tässä potentiaalia on muuhunkin, kuin satunnaiseen hupikäyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti