lauantai 29. tammikuuta 2011

Lomaa odotellessa

Tämä blogi on viettänyt hieman hiljaiseloa, kun alunperin ajatus oli tehdä lähinnä expattiajan blogi. Toisin eiköhän kohta tule taas aktivoiduttua, reissu on edessä. Onneksi ei sentään työkomennus, vaan ihan loma. 3.5 viikkoa palmun alla, gintonic pitää varmaan vaihtaa rommiin, kun enää ei olla aasiaa tutkimusmatkailemassa, vaan merirosvojen jäljillä karibialla.

Karibialla on kieltämättä aina tehnyt mieli käydä, eikä vain sen takia, että Pirates! oli kiva peli ja siinä sai ryöstää lähes koko karibianmeren saaret sekä laivat ja kaiken lisäksi etsiä aarteita ja jahdata kuvernöörien tyttäriä. Mitä enempää peliltä voi enää vaatia? ;-)

Toisin loman ajankohta ei ole otollinen, päivät alkaa käydä valoisiksi, linnun laulua kuulee sillointällöin ja muutenkin on selvästi suunta kevättä kohti. Talvallisesti lomat tulee aina tähdättyä marraskuulle, on vain pimeää ja huomenna on pimeämpää, eikä edes lunta näy kun tulee vettä ja loskaa.

Yritän siis silloin tällöin raportoida kuulumisia, ellen sitten haaksirikkoudu romminsalakuljettajien saarelle ja löydä niiden kätköä. Todennäköisesti silloinkin menee ainakin hetken aikaa hyvin. ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti